• DSC 8698h

    EXCLUSIVE

EXCLUSIVE DOLPHINE GREY

A szürke két árnyalata, a mosoly 50 árnyalata

A szürke színről már régen nem egy aprócska kisegér jut az eszünkbe. A csillogó ajtajú, magas, lakkozott kamraszekrényeken egyesülő két szürke árnyalat sosem fog hétköznapinak tűnni. A szürke az új fekete. A beépített konyhagépektől balra található a nagyvonalú tároló zóna, késelt tölgy furnér polcokkal és hátfalakkal kiegészítve a mosogatómedencés és főzőlapos önállóan álló szigetet.

A tökéletes lakkozás titka

A gyártás minden fázisában nagy hangsúlyt helyezünk a minőségre. A különleges Evermatt lakk, melyet a felületkezelés utolsó szakaszában használunk, megakadályozza a fényes foltok keletkezését. A bútor teljes élettartama alatt védelmet és lenyűgöző, természetes külsőt biztosít. Az ajtók lakkozásánál a hagyományos módszert használjuk: alapozó festés, csiszolás, lakkozás, csiszolás, lakkozás és végül polírozás a ragyogó felület érdekében.

Az időtlen fa

Szabálytalan mintázat, szépséges csomók, masszív és ellenálló. Ezek e fa figyelemreméltó tulajdonságai. Az elmúlt évek során a konyhabútorok sztárja vitathatatlanul a csomós tölgy, amely időtlen eleganciát sugároz. Kiválóan lehet más anyagokkal kombinálni. Magára vonzza a tekintetet és melegséggel tölti el a szívünket.
DSC 8686h
IMG 8012
DSC 8718h
DSC 8722h
DSC 8726h
DSC 8735h
DSC 8740h
LHS 0936h
LHS 0970h
LHS 0977h