obr 1

GYÁRTÁS

Az embernek legyenek vágyai. Olyan cégről álmodtunk, amely jobb élményekhez és minőségibb élethez segíti az embereket. Ezért alapítottuk meg 1992-ben Vizovicében a Sykora nevű családi vállalkozást. Az olyan termékekkel kapcsolatos külföldi tapasztalatainkat hasznosítottuk, amelyek maradéktalanul megfeleltek elképzeléseinknek. Megismertettük ügyfeleinket a csúcsdizájnnal és a kompromisszumok nélküli funkcionalitással. Lehetővé tettük számukra, hogy még elkészülte előtt láthassák a konyhát, és így jobb döntést hozzanak.

Olyan konyhai összeállításokat mutattunk be ügyfeleinknek, amelyek gazdagabbá és nívósabbá teszik az életüket és a környezetüket. Az összeállításokat a legnagyobb presztízsű gyártók legkorszerűbb technológiáinak felhasználásával alkotjuk meg – a világítástól a főző-, hűtő- és fagyasztókészülékeken át egészen a mosogatógépig. Nemzetközi elismertséget szerzett termékeinket a legigényesebb vásárlók a hazai, cseh piacon kívül többek között Németországban, Norvégiában, Szlovákiában, Észtországban, Lettországban, Oroszországban, Hollandiában, Ausztráliában és az USA-ban is felhasználják a nívósabb élethez.technologie

Technológiák

A legmodernebb technológiák,
amelyek valóra válthatják a konyháról szőtt álmait.

részletek

certifikaty

Tanúsítványok

Éves rendszerességgel szigorú vizsgálatnak vetjük alá
magunkat termékeink és gyártási
folyamataink minőségének javítása érdekében.

részletekzivotni prostredi

Környezetvédelem

Arra törekszünk, hogy a gyermekeink
egészséges környezetben élhessenek.

részletekpolitika kvality

Minőség

Munkánk célja az
elégedett ügyfél.

részletek

TECHNOLÓGIÁK
obr 1

TÖBB MINT 10 ÉVE
HASZNÁLJUK A PUR-ÉLZÁRÁST

részletek
obr 2

A LEGKORSZERŰBB
LAKKOZÓ
ROBOTTECHNOLÓGIA

részletek
obr 3

TERMÉSZETES
ANYAGOK
ÉS ELJÁRÁSOK

részletek
obr 4
obr 5

AJTÓK
ÉS MUNKALAPOK
MEGMUNKÁLÁSA

részletek
obr 6
ikona

MINŐSÉGPOLITIKA

A cégünk vezetősége által kidolgozott politika meghatározza az alapvető szabályokat és értékeket az ügyfelek elégedettsége, a bevezetett minőségirányítási rendszer alkalmazása és tökéletesítése, valamint az új, környezetkímélő technológiák használata és az eljövendő generációkkal szembeni felelősség tudatosítása érdekében. A legjobbak akarunk lenni az ágazatban, nem csupán termékeink minősége révén – beleértve a kiegészítő szolgáltatásokat, a választékot és az ügyfélhez való hozzáállást –, hanem a környezetvédelem terén is. Munkánk célja az elégedett ügyfél. A minőség fáradhatatlan javítása csúcstechnológia alkalmazásával, valamint a költségek folyamatos csökkentése anélkül, hogy ennek a minőség látná kárát. Újabb és újabb lehetőségek keresése az integrált minőségirányítási rendszer tökéletesítésére és a hatékony környezetbarát megoldások alkalmazására. Cégünk vezetősége teljes mértékben azonosul e politika alapelveivel, és vállalja, hogy tartósan megteremti a feltételeket és biztosítja a szükséges forrásokat a célok hosszú távú teljesítéséhez.

KÖRNYEZETVÉDELEM

Bútorainkat és egyéb termékeinket kizárólag olyan anyagokból készítjük, amelyek környezetre gyakorolt hatását rendszeresen ellenőrzik.

ikona

TANÚSÍTVÁNYOK

A Sykora cég vezetése elkötelezte magát a korszerű vállalkozói módszerek alkalmazása mellett, mivel ezek hozzájárulnak a szervezet hatékonyabb működéséhez, és ezáltal a minőség garanciájához is. Valamennyi vállalati folyamat és termék folyamatos ellenőrzés alatt áll, és rendszeres vizsgálatoknak van alávetve, melyek alapján a Sykora újra meg újra megkapja az állami vizsgálóintézet tanúsítványát, valamint az ISO 9001 minőség-ellenőrzési tanúsítványt.

vyroba

GYÁRTÁS

Valamennyi vállalati folyamat és termék folyamatos ellenőrzés alatt áll, és rendszeres vizsgálatoknak van alávetve, melyek alapján a Sykora újra meg újra megkapja az állami vizsgálóintézet tanúsítványát, valamint az ISO 9001 minőség-ellenőrzési tanúsítványt.

cert 1
cert 2
cert 3
prodejny

ÜZLETEINK

Valamennyi stúdiónk esetében minősített kereskedők és szerelőbrigádok gondoskodnak ügyfeleink kifogástalan kiszolgálásáról.

cert 4
cert 5
cert 6